Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Antena 1, somată de CNA din cauza „Veverițelor Vesele”

0 217

capturaVeveriteleVesele

Postul TV Antena 1 a primit o somație de la CNA pentru o știre despre un călugăr, fost travestit, care a plecat cu banii unei mănăstiri. Postul a folosit înregistrări, de pe internet, cu trupa umoristică Veverițele Vesele, deși subiectul știrii nu avea nicio legătură cu aceasta.

Analiza emisiunii a venit ca urmare a sesizării unuia dintre membrii trupei Veverițele Vesele, Lucian Dunăreanu. „Respectivul călugăr care este subiectul materialului nu a avut niciodată vreo legătură cu aceste imagini video și nici nu a făcut vreodată show-uri TV”, se arată în sesizarea lui Lucian Dunăreanu. În plus, călugărul în cauză nu a făcut parte niciodată din trupa Veverițele Vesele.

„Este revoltător mai ales că imaginile cu noi doi, dar mai ales cadrul cu Petru (Petru Corujan, unul dintre membrii trupei – n.r.) este reluat de mai multe ori și este folosit chiar procedeul de încetinire a imaginii, făcându-i pe telespectatori să creadă că acesta din imagine este subiectul materialului, în speță fostul călugăr”, se mai arată în sesizare. Mai multe detalii despre acest caz puteţi citi accesând Paginademedia.ro.

VEZI PE SOMEŞEANUL.RO ÎNTREAGA POVESTE!

Vezi AICI materialul difuzat de Antena 1!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More