Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Antena 3 dă în judecată România TV

1 125

Antena3

În urma atacului de sâmbătă seară venit din partea realizatorilor România TV, Paula Rus și Sorina Matei, în cadrul emisiunii ”Newsdesk”, Antena 3 va acționa în judecată postul de ştiri şi va cere ridicarea licenței audiovizuale.

În cadrul respectivei emisiuni au fost prezentate informații potrivit cărora, vedetele Antena 3 au repartizați miniștri din Guvernul Ponta asupra cărora efectuează presiuni la comanda lui Voiculescu, notează exclusivnews.ro

Antena 3 a anunțat astăzi că va acționa în judecată, postul de televiziune România TV, directorul său editorial și realizatorii emisiunii “Newsdesk”, ca urmare a vehiculării unor informații complet false în emisiunea din 1 iunie 2013 cu scopul de a prejudicia imaginea Antenei 3, a jurnaliștilor săi și a întregului grup de media din care face parte.

Antena 3 mai precizează faptul că: fiecare jurnalist al Antenei 3, nominalizat în cadrul emisiunii “Newsdesk” din data de 1 iunie, va da în judecată, în nume propriu, persoanele care au contribuit la realizarea acestei emisiuni, cerând daune de imagine proporționale cu gravitatea afirmațiilor calomnioase.

sursa foto: dcnews.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More