Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Anti-fumatul dăunează grav politicii. Aurelia Cristea, scoasă din cursa pentru Primăria Cluj-Napoca, demisionează de la șefia PSD Cluj

0 31

În urmă cu doar câteva luni Aurelia Cristea era pe val. Invitată pe la toate talk-show-urile televiziunilor naționale, deputatul de Cluj se lăuda cu realizările sale în ceea ce privește adoptarea legii anti-fumat. Mai mult, era favorita PSD Cluj în ceea ce privește candidatura la fotoliul de primar al Clujului.

Doar două luni mai târziu, Aurelia Cristea a suferit un picaj care i-a fost, se pare, fatal pe scena politică locală și județeană. Iar scăderea drastică de popularitate i se trage, se pare, de la aceeași lege anti-fumat despre care credea că o va duce pe culmile popularității.

PSD Cluj a anunțat ieri, prin intermediul unei conferințe de presă, faptul că își retrage sprijinul politic pentru candidatura Aureliei Cristea la Primăria Cluj-Napoca. Asta după ce liderii social-democrați clujeni au susținut în ultimele luni că Aurelia Cristea este cea mai potrivită pentru a fi candidatul PSD în bătălia cu primarul Emil Boc.

La doar o zi după ce PSD Cluj a anunțat alianța cu ALDE la nivel de Cluj-Napoca și susținerea omul de afaceri Octavian Buzoianu pentru funcția de primar al Clujului, Aurelia Cristea a ieșit într-o conferință de presă pentru a-și anunța retragerea și de la conducerea organizației municipale Cluj a PSD.

Aurelia Cristea a anunțat azi în conferința de presă că își dă demisia din funcția de președinte al PSD Cluj-Napoca, dar că rămâne (încă) în partid și în funcția de deputat din partea PSD.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More