Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Anticampanie electorală la Dej și Gherla: candidații PSD atacați prin telefon de roboți

0 1.034

Mai multe persoane din Gherla și apoi Dej au primit zilele acestea apeluri telefonice pe mobil sau fix prin care li se transmite să nu voteze candidații PSD la alegerile locale.

Dacă zilele trecute în colimator a fost luat primarul municipiului Gherla, Ioan Neselean, de ieri au început și dejenii să primească apeluri telefonice prin care este atacat primarul Costan Morar.

Apelurile telefonice nu au un interlocutor anume, făcându-se cu număr ascuns, imediat ce se răspunde la telefon începând un mesaj înregistrat în prealabil și transmis de un robot:

”V-am sunat să vă spun de ce Dejul nostru drag se zbate în continuare în praf și în lipsă de dezvoltare. Asta se întâmplă pentru că primarul pesedist Morar Costan, un incompetent corupt, fură de rupe din bugetul dejenilor ca să înfunde buzunarele lui Cornel Itu și ale firmelor lui. Una dintre afacerile cele mai noi a fost rețeaua de apă de pe Valea Chiejdului, făcută fără licitație în 2016, unde s-au sifonat sute de mii de euro prin firma consilierului județean Vasile Sălătioan”, spune unul dintre mesajele primite de către mai mulți dejeni.

O altă voce, tot înregistrare transmisă telefonic de un robot, a transmis azi dejenilor: ”În timp ce noi avem spitale mizerabile și drumuri stricate, Costan Morar și Cornel Itu se îmbogățesc pe spatele nostru. Nu mai votați pesediști, nu mai votați Morar Costan.”

Reacțiile nu au întârziat să apară, mai multe persoane din Gherla și Dej semnalând pe rețelele de socializare faptul că au primit astfel de apeluri.

De altfel, Horia Nasra, deputat PSD de Cluj, a și scris ieri pe Facebook faptul că astfel de mesaje telefonice, avându-i ca țintă pe primarii din Gherla și Chinteni, au fost primite de diverși cetățeni.


Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More