Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Antrenor de națională la CS Unirea Dej

0 345

ovidiu macarie

Echipa de volei masculin Unirea Dej are începând de azi un nou antrenor principal, în persoana lui Ovidiu Macarie, actualul antrenor secund al naționalei României.

Conducerea clubului dejean a fost în discuții avansate pentru a obține semnătura tehnicianului originar din Toplița, iar acum cele două părți au ajuns la un consens și au semnat contractul.

Ovidiu Macarie, antrenorul cu care Remat Zalău a obținut cele mai bune performanțe din istorie, timp de trei ani cât tehnicianul a ocupat funcția de antrenor secund, a părăsit Zalăul în 2013, de atunci fiind profesor la Clubul Sportiv Școlar din Toplița. În același timp, Macarie rămâne antrenor secund al lotului național de volei masculin, sub comanda lui Dan Pascu.

Ovidiu Macarie a mai antrenat Unirea Dej în sezonul 2008-2009, când secund i-a fost Armand Dimitriu.

Fostul tehnician al Unirii Dej, Victor Lazăr, nu se va despărți de voleiul dejean, fiind păstrat în cadrul clubului pe postul de organizator de competiții.

În ceea ce privește pregătirea noului sezon din Divizia A1, CS Unirea Dej are programată reunirea lotului în data de 24 august, urmând ca la finalul lunii august voleibaliștii Unirii, sub comanda lui Macarie, să plece în cantonament.

Până atunci, conducerea clubului, împreună cu noul antrenor, vor căuta soluții pentru întărirea lotului, dorindu-se aducerea a cel puțin 2-3 jucători noi la Unirea Dej.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More