Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Antrenorii clubului Budokan Ryu, la seminarul de karate condus de Rafael Aghayev

0 103

Doi antrenori ai clubului sportiv Budokan Ryu, care activează în Dej, Gherla și Beclean, au fost prezenți la finalul săptămânii trecute la un seminar de karate sportiv, condus de luptătorul numărul 1 mondial, Rafael Aghayev.  

Seminarul s-a desfășurat sâmbătă și duminică, în perioada 3-4 octombrie în comuna Baru, județul Hunedoara, în apropiere de Petroșani.

Rafael Aghayev este deținătorul a 4 titluri mondiale, de 10 ori campion european și câștigătorul Jocurilor Europene de la Baku în 2015. Momentan, este cel mai bun luptător de karate din lume. Până în prezent, Aghayev a susținut seminarii doar în patru țări europene, România fiind una dintre acestea.

seminar Rafael Aghayev Budokan Ryu (2)

Evenimentul a fost unul foarte important în lumea artelor marțiale, la invitație participând peste 300 de practicanți, atât din țară cât și din afară.

Timp de două zile, Rafael Aghayev a împărtășit din experiența și metodica sa de lucru cu sportivii și antrenorii de karate din România.

Clubul Sportiv Budokan Ryu, care activează în Dej, Gherla și Beclean, a deplasat doi antrenori care au participat la acest stagiu de pregătire, pentru lărgirea cunoștințelor în domeniu și acumularea de informație specifică sportului practicat, direct de la unul dintre cei mai valoroși practicanți de karate din lume. Evenimentul a fost acoperit și de către TVR și Digi24, precum și alte trusturi de presă online.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More