Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Anuala Artiștilor Plastici Dejeni – Artă pur și simplu | GALERIE FOTO

0 1.603

anuala plasticienilor dejeni - budacean

Galeria de Artă Frezia a găzduit joi vernisajul ”Anuala Plasticienilor Dejeni”, eveniment aflat la a XXXVII-a ediție. Zeci de artiști dejeni au expus opere de artă, pictură, fotografii sau sculpturi.

Iubitorii de artă din Dej au avut parte azi de un desfăt vizual la Anuala Plasticienilor Dejeni. Galeria Frezia s-a dovedit neîncăpătoare în fața numărului mare de dejeni care au dorit să participe la vernisaj.

De la tânăr la cel mai în etate, de la pictor la sculptor, fiecare expozant s-a bucurat de atenția și aprecierea celor prezenți. Și asta pentru că operele expuse au avut un puternic impact vizual și au avut darul de a rămâne întipărite pe retina și amintirea celor care le-au văzut.

Galeria de Artă Frezia din Dej este deschisă și vineri publicului care dorește să viziteze cele mai bune lucrări de artă ale plasticienilor dejeni, expoziții de pictură, sculptură, grafică, fotografie sau tapiserie.

La Anuala Artiștilor Plastici Dejeni, ediția 2013, au avut expoziții de pictură: Mircea Ardeleanu, Gheorghe Brândușan, Eleonora Bodea-Ban, Șerban Budăcean, Constantin Bumbu, Emanuel Bumbu, Laura Constantin, Emilian Dan, Octavian Gheorgheanu, Robert Gal, Lukacs-Solymossy Eva, Silvia Pop, Avel Sabo, Aurelia Suian, Elena Szervaczius, Alexandra Tătar și Andra Mihalcea-Vancea. Expoziții de grafică au avut Orlando Manu și Puși Lorand, Tapiserie – Marta Huluba, cu fotografii au venit Sergiu Budu, Nicolae Mircea Bumbu, Bianca Ciubăncan și Szilagyi Eduard, iar sculptură au prezentat Liviu Bumbu, Alexandru Ghețe și Pussy Vasile.

Galerie foto: Ovidiu-Adrian Sălăjan

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More