Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Anul 2016 a fost întâmpinat la Dej în stradă. Dejenii au avut parte de un foc de artificii și petrecere în centrul orașului – VIDEO

0 87

Dacă o parte dintre dejeni au ales să petreacă trecerea în noul an departe de oraș, la munte sau la cabane în alte localități, mare parte a dejenilor au rămas acasă, iar la cumpăna dintre ani au ieșit să sărbătorească împreună, în stradă, sosirea lui 2016.

În ciuda gerului pătrunzător, peste o mie de persoane au animat Piața Bobâlna din centrul orașului, la programul pregătit de autoritățile locale, iar în apropierea miezului nopții, cu toții au strigat în cor numărătoarea inversă de trecere în noul an.

Dopurile sticlelor de șampanie s-au desfăcut, zâmbetele au apărut pe fețele dejenilor, iar îmbrățișările și urările au șters orice urmă de griji și supărare. Cu toții au stat cu ochii ațintiți spre cer la un impresionant foc de artificii, pentru ca mai apoi toată lumea să cânte ”La mulți ani” și să se prindă în horă.

Spectacol a fost și în cartierele orașului, nu doar în centrul Dejului. Cei care s-au dotat din timp cu artificii, au lansat mii de luminițe multicolore din balcoane sau din fața blocurilor, întregul oraș fiind învăluit de o atmosferă de sărbătoare specifică Revelionului.

La mulți ani, dejeni! Bine ai venit 2016!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More