Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Anunț de finalizare a proiectului SC Romdecor SRL

0 210

SC ROMDECOR SRL, cu sediul in Mun. DEJ, Str. STEFAN CICEO POP, Nr. 27, Ap. 1, Jud. Cluj, Romania, a derulat, începând cu data de 24.05.2018 si avand ca termen de finalizare data de 30.06.2019, proiectul „ACHIZITIE DE ECHIPAMENTE FITNESS LA ROMDECOR SRL”, cod SMIS 109996, cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, în baza contractului de finantare nr. 2159/24.05.2018.

Proiectul a fost finantat prin Regio – Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 2 „Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de investitii 2.1 – „Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Organismul Intermediar: Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest.

Valoarea totala a proiectului este de 1.116.798,51 lei, din care asistenta financiara nerambursabila este de 742.696.06 lei (din care 631.291,65 lei din FEDR).

Obiectivul general al proiectului este infiintarea unui centru de fitness la punctul de lucru al societatii situat in Mun. Dej, Jud. Cluj, prin achizitia de echipamente si dotari specifice acestei activitati. Astfel, dupa implementarea prezentului proiect de investitii, societatea ROMDECOR isi propune sa devina lider pe piata centrelor de fitness din Municipiul Dej. Proiectul s-a implementat în Mun Dej, Judetul Cluj.

Impactul proiectului la nivelul Municipiului Dej, Judetul Cluj, Regiunea Nord-Vest reiese din rezultatele proiectului: oferirea de servicii de calitate catre populatia Mun. Dej, prin infiintarea centrului de fitness si achizitia de aparate si echipamente specifice acestei activitati, crearea si mentinerea de noi locuri de munca care sa deserveasca centrul de fitness – reusindu-se crearea a 5 noi locuri de munca, precum si cresterea cifrei de afaceri / profitului societatii, prin obtinerea de venituri din noua activitate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More