Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Anunț de presă: Finalizare proiect „Diversificarea activității prin producție de echipamente IT inovatoare”

0 153

SC SCIT TEHNOLOGY SRL, în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea proiectului ”Diversificarea activității prin producție de echipamente IT inovatoare”, cod MySMIS 107143, derulat în perioada 01.09.2016-30.12.2019, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară: 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord–Vest, în calitate de Organism Intermediar.

Obiectivul proiectului îl reprezintă diversificarea activităţii firmei Scit Technology, prin înfiinţarea departamentului de producţie echipamente IT inovative, în vederea cresterii competitivităţii pe piaţă.

Rezultatele proiectului sunt:

  • Achiziţia a 17 echipamente performante, de generaţie nouă, mai eficiente energetic, în vederea producerii staţiilor de reballing, cu scopul de a diversifica activitatea firmei, dotarea cu mobilier, achiziţia a două active necorporale, precum si amejanarea spaţiului de lucru şi creşterea capacităţii de producţie, în domeniul de activitate vizat, ca urmare a realizării investiţiei.
  • Angajarea unui nou tehnician în cadrul societăţii

Valoarea totală a proiectului este de 851.955,75 lei, din care valoarea contribuției din FEDR este 481.391,86 lei.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii îl reprezintă noul loc de muncă creat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More