Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Anunţuri de angajare false, în Dej. Primăria atrage atenţia dejenilor

0 51

someseanul-primaria_dej_02

Primăria Municipiului Dej atenţionează cetăţenii să nu se lase înşelaţi de anunţurile de angajare distribuite în oraş de firma ROMÂNO-GERMANĂ GMBH PAID din Arad.

Instituţia Primăriei Dej nu are încheiat niciun contract de colaborare cu firma, iar potrivit datelor transmise de Poliţia Municipiului Dej, firma nu este înregistrată la Registrul Comerţului.

„Pentru că am avut numeroase persoane care ne-au cerut informaţii despre firmă, am solicitat Poliţiei Dej să verifice dacă firma este una de încredere, mai ales că oamenilor li se spunea telefonic să facă anumite plăţi, urmând să încheie contractele la Primăria Dej. Din cercetările efectuate de poliţie, firma nu este înregistrată la Registrul Comerţului, prin urmare orice acţiune din partea reprezentanţilor ei, este ilegală şi doar pentru câştig de bani necuveniţi”, subliniază primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More