Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Aparatură medicală de peste 11 milioane de lei pentru Spitalul Judeţean Sălaj, printr-un proiect european

0 185

Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău are în proiect achiziționarea de aparatură medicală pentru dotarea ambulatoriului de specialitate în valoare totală de 11,7 milioane de lei.

Consiliul Judeţean Sălaj a aprobat proiectul „Dotare cu aparatură medicală a Ambulatoriului integrat de specialitate din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău” şi cheltuielile legate de acesta. Valoarea totală a proiectului este de 11,67 milioane de lei, din care cheltuieli eligibile 10,7 milioane de lei.

Potrivit expunerii de motive a hotărârii adoptate, proiectul a parcurs cu succes primele două etape ale procesului de evaluare specific Programului Operaţional Regional şi se află la momentul actual în faza premergătoare demarării etapei de pre-contractare.

Prin investiţia propusă se vor dota cabinetele de specialitate ale ambulatoriului unităţii spitaliceşti şi laboratoarele care deservesc atât ambulatoriul cât şi spitalul, respectiv cele aferente următoarelor cabinete de specialitate, prin proiect urmând a se achiziţiona echipamente medicale noi, de ultimă generaţie, la cele mai înalte standarde.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More