Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Apartament cuprins de flăcări. Incendiul provocat probabil de joaca unor copii

0 158

Pompierii au fost alertați ieri seară, 17 octombrie, asupra unui incendiu care a cuprins un apartament dintr-un bloc de locuințe situat pe strada Oțelarilor din municipiul Câmpia Turzii.

Conform celor de la ISU Cluj, la fața locului au fost dislocate o autospecială pentru stingerea incendiilor și o autoscară din Detașamentul de Pompieri Turda, precum și o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul primăriei municipiului Câmpia Turzii.

Până în momentul sosirii pompierilor s-au autoevacuat din apartament o femeie și doi copii. Echipajele de stinger au găsit o încăpere cuprinsă în totalitate de flăcări cu posibilitatea de a se extinde și la celelalte încăperi.

Intervenția pompierilor a durat aproximativ 40 de minute, reușind să fie limitată propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care a fost găsit.
Focul a distrus obiectele din încăperea unde a izbucnit incendiul și a deteriorat celelalte încăperi ale apartamentului.

Cercetările preliminare au dus la concluzia că, cel mai probabil, cauza principală a incendiului a fost jocul copiilor cu focul, au mai informat cei de la ISU Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More