Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Apartament din Cluj-Napoca spart de hoți. Proprietarii au găsit ușa deschisă

0 116

Un apartament din Cluj-Napoca a fost spart de hoți, vineri seara. Proprietarii au găsit ușa locuinței deschisă, la întoarcerea de la muncă. Hoții sunt liberi, dar polițiștii spun că au deja un cerc de suspecți. Spargerea a avut loc pe strada Almașului.

Vineri seara, când s-au întors de la muncă, proprietarii și-au găsit locuința cu ușa deschisă. Și-au dat seama că ceva nu este în regulă și au dat alarma la 112. Vecinii păgubiților spun că nu au auzit zgomote.

„Aseara am aflat, după ce a venit Poliția. Nu am știut nimic vă rog să mă credeți și nu s-a auzit nimic. La noi în bloc e liniște și se aude orice. De data asta nu s-a auzit nimic”, spune o vecină a păgubiților pentru ZiarulClujean.ro.

Polițiștii ajunși la fața locului au prelevat urme în speranța că așa vor da de urma făptașilor. Deocamdată se vorbește doar de un cerc de suspecți.

„Este vorba despre un furt din locuință. Nu pot să vă ofer foarte multe detalii. A fost găsită ușa apartamentului deschisă, iar din interior lipseau lucruri. Se fac cercetări și avem un cerc de suspecți”, ne transmite Daniel Graur, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Poliție Cluj.

Oamenii legii spun că prejudiciul produs de hoți este în curs de stabilire.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More