Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Apartamentul era cuprins de flăcări, iar lor nici că le păsa

0 47

incendiuTrasnet

Detasamentul de Pompieri “Cpt. Adrian Marchis” Baia Mare a intervenit in noaptea de sambata spre duminica, 13/14 iulie 2013, la lichidarea si stingerea unui incendiu izbucnit in apartamentul unui bloc de pe strada Aleea Amurgului din municipiul Baia Mare. Vecinii au fost cei care au alertat echipajele de interventie la 112 dupa ce dintr-un apartament de la etajul 1 al imobilului iesea un fum gros si inecacios.

Pana la sosirea pompierilor oamenii au pus mana pe galeti si au aruncat cu apa in camera in care mobilierul luase foc. Nu mare le-a fost mirarea cand locatarii blocului au gasit in apartamentul ce luase foc, pe langa proprietar, inca trei barbati si o femeie, toti beti crita. Niciunuia nu i-a prea pasat ca in jurul lor mobilierul ardea.

In cele din urma pompierii au lichidat focul insa mobilierul dintr-o camera a fost mistuit de foc. La fel si fereastra apartamentului.
La fata locului a sosit si un echipaj mixt format dintr-un politist si un jandarm care i-au calmat pe cei aflati in vizita la proprietar. Mai ales pe femeie, care a inceput sa faca un adevarat circ cu ceilalti locatari ai blocului.

“Am fost solicitati pentru localizarea si lichidarea unui incendiu in Baia Mare pe strada Amurgului. Ajunsi la fata locului am constatat exista incendiului intr-o camera a unui apartament. Incendiu a fost stins fara probleme deosebite” a declarat cpt. Nicusor Miclaus, ISU Maramures.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More