Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Apel disperat la 112, din Dej! Poliția, Ambulanța și Pompierii în alertă la o cafenea din Dej. Ce au găsit…

0 47

cafenea dejPanică totală, joi dimineața, la o cafenea din Dej. Barmanița a sunat la 112, speriată fiind că se aud zgomote și țipete din baia localului. Polițiști, medici și un echipaj cu pompieri de la descarcerare au ajuns de urgență la barul cu pricina.

Barmanița s-a speriat când a auzit urlete. A încercat să intre în baia de unde veneau zgomotele, pentru a vedea ce se petrece, dar ușa era blocată.

Acela a fost momentul în care a sunat la 112 și a anunțat că cineva se sinucide în baia localului în care lucrează ea.

Echipajele de urgență au ajuns imediat la fața locului. Au reușit să intre în baia de la o cafenea din Dej și ce credeți că au găsit ….doi tineri care făceau SEX la modul foarte zgomotos. Atât de zgomotos încat au reușit să pună pe jar autoritățile.

Incidentul i-a amuzat, dar i-a și revoltat pe salvatorii sosiți la fața locului și pregătiți de un caz grav.

Managerul localului a declarat pentru Someșeanul.ro că cei doi clienți, cel mai probabil soț și soție, de etnie romă, au intrat în local la orele amiezii. După ce au consumat ceva băuturi de la bar s-au luat la ceartă în local.

Ulterior, aceștia au intrat în toaletă, de unde n-au mai ieșit. Angajata localului a auzit țipetele din  baie, crezând inițial că este vorba despre o tentativă de sinucidere. Mai apoi, încercând să deschidă ușa toaletei a văzut că aceasta este blocată și, crezând că cineva are nevoie de ajutor, a sunat la 112.

Managerul localului nu confirmă însă ipoteza că cele două persoane ar fi făcut sex, spunând că nu a fost la fața locului la momentul desfășurării incidentelor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More