Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Apel la umanitate: O tânără din Gherla are nevoie de un tratament peste hotare pentru a supraviețui

0 379

26 de ani, dar o durere și o experiență de viață pe care majoritatea dintre noi nu și-o închipuie. Prin astfel de momente cruciale trece o tânără din Gherla, care speră să supraviețuiască doar datorită unui tratament de care poate beneficia numai în Germania.

Sonia Podina, o tânăra de 26 de ani din Gherla, suferă de o boală cumplită. Diagnosticată în urmă cu cinci ani cu adenocarcinom rectal superior, boala i-a afectat mai întâi colonul, apoi s-a răspândit la plămâni și acum i-a atacat și ficatul.

Familia Soniei a luptat zi de zi pentru ca tânăra din Gherla să aibă parte de tratamentul care o ține în viață, însă acum sistemul medical prăpăstios din România este cel care o trădează.

Sonia are nevoie de un tratament de imunoterapie, care se poate realiza în Germania, însă pentru îndeplinirea acestuia este nevoie de bani. Potrivit acestei terapii, tânăra are nevoie ca o dată la patru săptămâni să facă o injecție, costul unui singur astfel de tratament ridicându-se la 5.000 de euro.

Familia și prietenii acesteia s-au mobilizat pentru a strânge sumele de bani necesare pentru acest tratament de imunoterapie, însă posibilitățile lor financiare depășesc necesarul din realitate. Din acest motiv, apropiații tinerei au lansat și o campanie umanitară pe Facebook și fac apel la cei cu suflet mare să contribuie și ei. Fiecare sumă, oricât de neînsemnată ar părea, poate ajuta în acest scop.

 

Nume: Podina Sonia Cristina
Telefon de contact: 0753.830.593

Cont Banca Transilvania LEI: RO61 BTRL 0520 1201 P593 26XX
Cont Euro: RO80 BTRL EURC RT00 P593 2601

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.