Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Apel la umanitate: O tânără din Gherla are nevoie de un tratament peste hotare pentru a supraviețui

0 571

26 de ani, dar o durere și o experiență de viață pe care majoritatea dintre noi nu și-o închipuie. Prin astfel de momente cruciale trece o tânără din Gherla, care speră să supraviețuiască doar datorită unui tratament de care poate beneficia numai în Germania.

Sonia Podina, o tânăra de 26 de ani din Gherla, suferă de o boală cumplită. Diagnosticată în urmă cu cinci ani cu adenocarcinom rectal superior, boala i-a afectat mai întâi colonul, apoi s-a răspândit la plămâni și acum i-a atacat și ficatul.

Familia Soniei a luptat zi de zi pentru ca tânăra din Gherla să aibă parte de tratamentul care o ține în viață, însă acum sistemul medical prăpăstios din România este cel care o trădează.

Sonia are nevoie de un tratament de imunoterapie, care se poate realiza în Germania, însă pentru îndeplinirea acestuia este nevoie de bani. Potrivit acestei terapii, tânăra are nevoie ca o dată la patru săptămâni să facă o injecție, costul unui singur astfel de tratament ridicându-se la 5.000 de euro.

Familia și prietenii acesteia s-au mobilizat pentru a strânge sumele de bani necesare pentru acest tratament de imunoterapie, însă posibilitățile lor financiare depășesc necesarul din realitate. Din acest motiv, apropiații tinerei au lansat și o campanie umanitară pe Facebook și fac apel la cei cu suflet mare să contribuie și ei. Fiecare sumă, oricât de neînsemnată ar părea, poate ajuta în acest scop.

 

Nume: Podina Sonia Cristina
Telefon de contact: 0753.830.593

Cont Banca Transilvania LEI: RO61 BTRL 0520 1201 P593 26XX
Cont Euro: RO80 BTRL EURC RT00 P593 2601

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More