Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Apel lansat de femeile liberale: „Dăruieşte pur şi simplu! O carte pentru românii de pretutindeni”

0 79

campanie Daruieste pur si simplu PNL Dej

Începând cu data de 4 mai 2015, Organizaţia de Femei a Partidului Naţional Liberal a lansat campania „Dăruieşte pur şi simplu! O carte pentru românii de pretutindeni”. Apelul lansat de femeile liberale se adresează oricăror persoane fizice sau juridice interesate să contribuie la prezervarea şi exersarea limbii române în diaspora.

Scopul campaniei este unul umanitar şi constă în colectarea de cărţi scrise în limba română pentru copiii din Republica Moldova.

Prin urmare, dacă aveţi cărţi pe care le-aţi citit deja şi stau în biblioteca voastră, le puteţi dărui fraţilor noştri de peste Prut. Sunt binevenite în mod special cărțile pentru copii, inclusiv cele pentru cei de vârstă foarte mică (cărți de colorat etc.).

Organizaţia de Femei a Partidului Naţional Liberal Dej, prin cei doi co-președinți Violeta Mureșan și Melinda Alexandru, vă invită să participaţi la această acţiune, în perioada 11 mai 2015 – 31 mai 2015.

OFL Dej, alături de colegele din întreaga ţară, îşi propune să contribuie la promovarea şi continuarea valorilor culturii române în Republica Moldova. În fiecare zi de luni până vineri, între orele 16-18, sunteţi aşteptaţi la sediul PNL Dej, situat la parterul blocului UM, pentru a oferi cărţi copiilor, adolescenţilor şi tinerilor din raionul Sîngerei. În acest raion sunt multe biblioteci şcolare care nu au cărţi scrise în limba romană.

După finalizarea colectării la nivel naţional, în perioada 5-7 iunie 2015, o delegaţie OF PNL le va distribui fraţilor noştri din Republica Moldova.

„Este fericit cel ce are cărți, dar și mai fericit este cel care nu mai are nevoie de ele.” – Proverb chinezesc

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More