Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Apel umanitar: O tânără mămică, din Sânmărghita, are nevoie de ajutor

0 1.074

Primăria comunei clujene Mica face apel la sufletul oamenilor buni pentru a susține campania umanitară organizată în numele unei tinere mame din localitatea Sânmărghita.

Cracău Gabriela în vârstă de 33 de ani, din localitatea Sînmărghita, comuna Mica, mama a două fetițe cu vârsta de 9 și 12 ani, are nevoie urgent de o operație în Viena.

Aceasta a fost diagnosticată cu colesteatom ureche medie dreaptă, dar fiind alergică la mai multe medicamente nu poate fi anesteziată.

Pe data de 1 Iunie a fost programată la operație în Austria, dar operația nu a fost efectuată din cauza costurilor foarte mari.

Ce putem face noi? Un act de solidaritate. Să contribuim din puținul pe care îl avem pentru a putea ajuta această mamă să poată efectua operația și să se poată bucura de viață alături de cele două fiice ale sale.

Orice sumă, oricât de mică, reprezintă un pas înainte pe drumul vindecării pentru Gabriela.

Dacă doriți să o ajutați pe Gabriela, puteți depune bani în următoarele conturi deschise pe numele CRACĂU GABRIELLA AGOTA

CONT EURO : RO50 BTRL EURC RT04 3985 9101

CONT RON :   RO03 BTRL RONC RT04 3985 9101

O campanie de donație s-a deschis și pe rețeaua de socializare Facebook, unde oamenii cu suflet mare pot dona sume de bani în acest scop.

Împreună putem face un suflet fericit!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More