Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Aplicația de smartphone care te plătește, disponibilă și în România din luna aprilie

0 41

field agent

Field Agent, aplicația pentru smartphone care te plătește, este disponibilă și pentru România din luna aprilie a acestui an.

Aplicația se bazează pe conceptul de crowdsourcing, mai precis utilizatorii au misiuni de tipul unor chestionare la care trebuie să răspundă ori realizarea unor poze a produselor atunci când merg la cumpărături, în funcție de zona în care se află. Motivul este reprezentat de necesitatea acestor informații pentru comercianți și producători care pot verifica în timp util stocurile disponibile de produse, corectitudinea prețurilor etc.

Field Agent are operațiuni în șapte țări – Australia, Canada, Danemarca, Marea Britanie, Norvegia, Statele Unite ale Americii, Suedia, informează Mediafax, România fiind prima țară din Europa Centrală și de Est în care va fi disponibilă aplicația.

Aceasta este disponibilă deținătorilor de smartphone, atât celor care utilizează sistemul de operare Android, cât și iOS și poate fi descărcată gratuit de orice persoană care are 18 ani.

Până în prezent, compania americană are peste 600.000 de utilizatori, iar prețul plătit pentru misiunile realizate până acum este de 6 milioane de euro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More