Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Aplicaţia Facebook, Messenger Lite, disponibilă oficial şi în România

0 101

Facebook a anunţat că versiunea simplificată a aplicaţiei sale Messenger, versiunea Lite, este disponibilă, cu câteva excepţii, la nivel global, dar și în România.

Începând de vineri, Messenger Lite este disponibilă în 132 de ţări, inclusiv în ţara noastră. Interesant este că Facebook nu a lansat aplicaţia şi în unele din pieţele importante, precum Statele Unite, Marea Britanie sau China.

Messenger Lite este o versiune simplificată a aplicaţiei Facebook Messenger, lipsită de majoritatea funcţionalităţilor adăugate în ultimii ani, precum Messenger Day, multitudinea de plugin-uri sau posibilitatea de a gestiona SMS-uri.

 Interfaţa aplicaţiei este, de asemenea, mult mai simplă decât versiunea completă. Există trei secţiuni: lista de conversaţii recente, lista de contacte şi pagina de profil care include şi un număr redus de opţiuni de configurare.

Drept urmare, Messenger Lite este o aplicaţie care va fi apreciată de cei care folosesc doar funcţia de chat. Aceasta va rula mai bine, inclusiv pe telefoanele mai slab dotate, şi va realiza un trafic de date mai redus.

Messenger Lite a fost lansată iniţial în octombrie 2016 dar a fost disponibilă, sub formă de test, doar în Kenia, Tunisia, Malaesia, Sri Lanka şi Venezuela.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More