Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Apple Music a fost lansat. Serviciul de streaming conține peste 30 de milioane de melodii – VIDEO

0 43

apple_music_ap_1

Compania americană Apple a lansat în cadrul evenimentului Worldwide Developers Conference, serviciul Apple Music, informează Fox News.

Apple Music reprezintă o concurență serioasă pentru serviciile de streaming concurente, precum Pandora și Spotify.

„Acum puteți căuta într-un flux de milioane și milioane de melodii pe care le avem”, a declarat Eddy Cue, vicepreședinte senior Apple. Gigantul IT are peste 30 milioane de melodii în catalogul său muzical.

Zvonuri legate de lansarea Apple în serviciul de streaming au apărut încă de anul trecut, când compania a cumpărat Beats pentru 3.2 miliarde de dolari.

De asemenea, Apple a lansat și propriul post de radio, care va fi condus de Dj Zane Lowe în Los Angeles, Ebro Darden în New York și Julie Adenuga la Londra.

Apple Music va fi disponibil din 30 iunie, pentru 3 luni existând varianta de free-trial, după care aplicându-se o taxă de 9.99 dolari abonament lunar.

Jimmy Iovine, un producător muzical cunoscut a spus despre Apple Music că este „un serviciu de muzică revoluționar întreținută de niște experți în domeniu”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More