Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Aproape 1.900 de bistrițeni, imunizați la maratonul vaccinării

0 37

Aproximativ 1.900 de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost administrate, la sfârşitul săptămânii trecute, în campaniile de tip drive-through organizate în judeţul Bistriţa-Năsăud, în municipiul reşedinţă şi în comuna Prundu Bârgăului, potrivit datelor centralizate de Instituţia Prefectului.

Vaccinurile administrate au fost cele de la Pfizer şi Johnson&Johnson.

În municipiul Bistriţa, au fost organizate două campanii de vaccinare drive-through, în zilele de sâmbătă şi duminică, una în parcarea unui centru comercial şi a doua în zona centrului istoric, unde 984 de persoane au făcut rapelul la Pfizer, alte 165 au primit prima doză din acest ser, iar 625 au ales să se imunizeze cu vaccinul Johnson&Johnson.

În comuna Prundu Bârgăului, unde pe 28 şi 29 mai a funcţionat un centru de vaccinare Johnson&Johnson concomitent cu o competiţie de enduro, s-au imunizat în total 124 de persoane.

În perioada 31 mai – 1 iunie, municipiul reşedinţă găzduieşte şi campania de vaccinare adresată tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 şi 18 ani, care va avea loc în zona Centrului cultural municipal.

Tinerii din judeţ se vor mai putea imuniza, de Ziua Copilului, în oraşele Beclean, Năsăud şi Sângeorz-Băi, dar şi în comuna Prundu Bârgăului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More