Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Aproape 1000 de cazuri pentru medicii din Maramures

0 157

ambulantaNEW

In perioada 24.06.2013 –30.06.2013, personalul de interventii al Serviciului de Ambulanta Judetean Maramures a intevenit in rezolvarea unui numar total de 967  solicitari, primite prin numarul unic de apel ,,112”, cu o medie de aproximativ 138 solicitari /zi.  

Cele mai multe solicitari au fost cele ale personalului de interventie din Statia Centrala de Ambulanta Baia Mare, adica un numar de 617 solicitari, urmate apoi de cele ale Substatiei de Ambulanta Sighetu Marmatiei (91 solicitari), Targu Lapus (75 solicitari), Viseu de Sus (73 solicitari), Borsa (39 solicitari ), Somcuta Mare (50 solicitari) si Seini (22 solicitari).

In cursul saptamanii , medicii Serviciului de Ambulanta Judetean Maramures au raspuns prompt la un numar de 40 solicitari de urgenta si la rezolvarea a 59 cazuri de consultatii  de urgenta la domiciliu. Pe de alta parte asistentii medicali au asigurat asistenta medicala de urgenta prespitaliceasca la un numar de 616 interventii in limita competentelor acestora, iar ambulantierii de pe autosanitarele de transport au efectuat un numar de 252 solicitari.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More