Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Aproape 114.000 de ţigarete, descoperite de polițiștii sălăjeni

0 85

tigari contrabanda ucraina

Aproape 114.000 de ţigarete, mai multe telefoane mobile şi diferite sume de bani au fost descoperite de poliţiştii din Sălaj, în urma a 24 de percheziţii domiciliare efectuate la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări. / 7 dintre cei în cauză au fost reţinuţi.

Ieri, poliţiştii de la structurile de investigare a criminalităţii economice, investigaţii criminale, ordine publică şi de la acţiuni speciale din cadrul I.P.J. Sălaj au efectuat 24 de percheziţii, în localităţile Baia Mare, Şomcuta Mare, Baia Sprie, Satulung, Finteuşu Mic, Sighetu Marmaţiei, Săsar, Ardusat, Tăuţii-Măgherăus, Mireşu Mare, din judeţul Maramureş, la persoane bănuite de contrabandă.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 75 de telefoane mobile, 11.400 de lei, 650 de euro, 100 de lire şi 113.820 de ţigarete.

La sediul I.P.J. Sălaj au fost conduse 13 persoane, bănuite în cauză, pentru audieri şi luarea măsurilor legale.

Şapte dintre acestea au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate magistraţilor, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

În cadrul aceluiaşi dosar, la data de 12 noiembrie a.c., poliţiştii au efectuat 15 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Satu Mare, în urma cărora au ridicat 285 de litri de motorină, 42 de cutii cu produse zaharate, 57.460 de ţigarete, 47.153 de lei, 2.025 de euro, 23 de USD şi 23.000 de forinţi.

Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi al DIPI.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More