Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Aproape 150 de persoane și-au găsit loc de muncă azi la Dej FOTO/VIDEO

0 1.191

someseanul-DSC_0080-targ locuri de munca dej

Peste 450 de persoane care îşi caută un loc de muncă au participat astăzi la evenimentul „Fă pasul înainte, haide la interviu!”, organizat de Asociaţia Inceptus România în cadrul proiectului „Centrul de Tranziţie de la JOB la SmartJOB” – implementat de către AJOFM Cluj.

Acţiunea de la Dej, care face parte din proiectul „Centrul de Tranziţie de la JOB la SmartJOB” – finanţat din Fondul European de Ajustare la Globalizare – a fost dedicată în primul rând lucrătorilor disponibilizaţi în urma delocalizării Nokia de la Jucu şi foştilor angajaţi ai firmei Eurest, în vederea reîncadrării în muncă. În ajutorul acestor oameni au sărit 12 companii angajatoare din zona Dej-Gherla. Marele absent al întâlnirii a fost grupul Bosch, care a promis însă că se va implica în viitoarele activităţi.

Aproximativ 450 de persoane au participat la întâlnirea care a avut loc astăzi la Dej, 180 dintre acestea fiind lucrători disponibilizaţi de Nokia şi Eurest, care au avut posibilitatea de a desfăşura sesiuni de interviuri pentru angajare. Dintre participanţi, aproximativ 150 de persoane vor fi angajate de marile societăţi din zonă.

Conform directorului AJOFM Cluj, Daniel Don, aceste persoane vor fi testate pentru a vedea dacă sunt compatibile cu postul dorit, iar apoi, cei angajaţi vor trece prin mai multe stagii de practică.

Proiectul „Centrul de Tranziţie de la JOB la Smart JOB” urmareşte realizarea unui ansamblu de masuri active destinat reintegrarii profesionale a lucratorilor afectati de disponibilizare de la SC Nokia România SRL si SC EUREST SRL, prin suplimentarea, completarea si extinderea masurilor nationale, oferindu-le, acestora, diferite oportunitati de angajare, iar organizarea acestui eveniment face parte din cadrul acestui ansamblu.

Aceasta acţiune face parte din proiectul „Centrul de Tranziţie de la JOB la Smart JOB”, finantat din Fondul European de ajustare la Globalizare (FEG) si a fost dedicata în primul rand lucratorilor disponibilizati in urmarea delocalizarii Nokia de la Jucu (jud. Cluj) si fostilor angajati ai firmei Eurest, in vederea reincadrarii în muncă pe joburi oferite de catre companii. La evenimentul “Fa pasul inainte, haide la interviu!” sunt prezenti reprezentanti ai unor mari angajatori din zona de interes Dej-Gherla, societati al caror domeniu de activitate corespunde foarte bine calificarii/specializarii dobandite de catre lucratori, prin participarea la programele de formare profesionala din cadrul proiectului “Centrul de Tranzitie de la JOB la SmartJOB”.
Printre companiile care isi prezinta ofertele de locuri de munca disponibile, in vederea participarii la interviuri de angajare a lucratorilor din grupul tinta al proiectului, se numara:
SC MG TEC GRUP SA – Motostivuitorist
– Operator masina hartie
– Gestionar
– Referent achizitii
– Ospatar
– Bucatar
– Macaragiu pod rulant
– Lucrator in structuri de constructii

SC De’Longhi Romania SRL – Montator subansamble
– Operator la masini-unelte cu comanda numerica

SC Fujikura Automotive Romania SRL – Montator subansamble
– Operator la masini-unelte cu comanda numerica

SC Hyperion SRL – Confectioner-asamblor articole textile
– Muncitor necalificat in confectii

SC PP Protect SRL – Agent de securitate

SC Vasrom SRL – Agent de paza
– Sudor
– Tinichigiu, vopsitor auto
– Masinist masini si utilaje

SC Karl Heinz Dietrich International Exped SRL – Logistica, Transport, Achizitii, Distributie

SC Rogrup Broker de Asigurare SRL

SC Zena Asistmed SRL – Ingrijitor

Spitalul Municipal Dej – Infirmiera
– Ingrijitor

Administratia Domeniului Public Gherla – Florar-decorator

Salina Dej

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More