Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Aproape 150 de solicitări pe zi pentru medicii maramuşeni

0 34

ambulanta

In perioada 12–18 august 2013, personalul de interventii al Serviciului de Ambulanta Judetean Maramures a intevenit in rezolvarea unui numar total de 1031  solicitari, primite prin numarul unic de apel ,,112”, cu o medie de aproximativ 147 solicitari /zi.

Cele mai multe solicitari au fost cele ale personalului de interventie din Statia Centrala de Ambulanta Baia Mare, adica un numar de 645 solicitari, urmate apoi de cele ale Substatiei de Ambulanta Sighetu Marmatiei (105 solicitari), Targu Lapus (73 solicitari), Viseu de Sus (86 solicitari), Borsa (56 solicitari ), Somcuta Mare (40 solicitari) si Seini (26 solicitari).

In cursul saptamanii , medicii Serviciului de Ambulanta Judetean Maramures au raspuns prompt la un numar de 54 solicitari de urgenta si la rezolvarea a 60 cazuri de consultatii  de urgenta la domiciliu. Pe de alta parte asistentii medicali au asigurat asistenta medicala de urgenta prespitaliceasca la un numar de 658 interventii in limita competentelor acestora, iar ambulantierii de pe autosanitarele de transport au efectuat un numar de 259 solicitari.

loading...

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More