Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Aproape 400 de kilograme de clementine confiscate de polițiști

0 592

Sute de kilograme de clementine au fost ridicate de polițiști în cadrul unei acțiuni de supraveghere a traficului rutier.

În cadrul unei acțiuni organizată sâmbătă, 16 decembrie a.c., pentru depistarea șoferilor care conduc sub influența băuturilor alcoolice, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un zălăuan de 32 de ani.

La testarea cu alcooltestul, rezultatul a fost negativ. Cu ocazia controlului autovehicului s-a stabilit că șoferul transporta cantitatea de 386 kg de clementine, fără a deține în timpul transportului aviz de însoțire, factură sau alt document de provenienţă a mărfii.

Față de acesta s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în sumă de 1.000 lei, conform Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

De asemenea, marfa a fost ridicată în vederea confiscării și predată unei societăți comerciale din județ, cu domeniu de activitate comerț legume-fructe.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More