Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Aproape 500.000 de articole pirotehnice, confiscate de poliţiştii clujeni în urma acţiunilor desfăşurate – VIDEO

0 37

Aproape 500.000 de articole pirotehnice, în valoare de aproximativ 42.000 de lei, confiscate de poliţişti în urma acţiunilor desfăşurate.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase – desfășoară ample acțiuni în această perioadă pentru verificarea legalităţii desfăşurării operaţiunilor cu articole pirotehnice de către persoanele fizice şi juridice, în cadrul planului de acţiune ,,FOC DE ARTIFICII”.

La data de 8 decembrie, în cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au depistat pe strada Bulevardul Muncii, din Cluj-Napoca, o autoutilitară cu care se efectua transportul a circa 500.000 de articole pirotehnice destinate utilizării exclusive de către pirotehnicieni.

Cele 497.678 articole pirotehnice,în valoare de circa 42.000 de lei, deţinute de către bărbat de 32 de ani, din Suceava, au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea nr. 126/1995 – privind regimul materiilor explozive.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More