Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Aproape 600 de voluntari dejeni prezenți în cadrul evenimentului „Let’s Do It, Romania!”

0 264

Acțiunea de ecologizare din data de 15 septembrie a adunat aproape 600 de voluntari dejeni, care la rândul lor au strâns 1100 de saci de deșeuri de pe raza municipiului Dej.

Municipiul Dej se numără printre oraşele care au răspuns prin mobilizare cu ocazia Zilei Curăţeniei Naţionale, în cadrul proiectului ” Let’s Do It, Romania!”, proiect care anul acesta s-a realizat în context global în 150 de țări simultan sub numele de ”World Cleanup Day”. Desfăşurată în data de 15 septembrie , acțiunea de curățenie, a demarat la ora 8:00  prin întâlnirea voluntarilor în fața Primăriei Municipiului Dej.

La acţiune au participat aproape 600  de voluntari care au igienizat diferite zone din municipiu: Pădurea Bungăr, Mulatău, Valea Tărpiului, dig, Ocna Dej. Voluntarii implicați în activitate au colectat peste 1100 saci de deșeuri. Evenimentul s-a realizat cu sprijinul Companiei Brantner- Vereş care a asigurat colectarea şi transportul sacilor de deşeuri.

„Şi de această dată a fost o acţiune încheiată cu succes, în care  administrația locală s-a implicat punând la dispoziție saci, mănuși, mijloace de transport. Am reuşit să demonstrăm că dejenii se mobilizează în folosul comunităţii dând un exemplu pozitiv, care ar trebui urmat nu numai cu ocazia Zilei Curăţeniei Naţionale, ci în fiecare zi. Felicitări tuturor participanţilor pentru implicare” a transmis primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More