Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Aproape 70% din voturi a obținut Iohannis la Dej. Ce spune liderul PNL

0 525

Primele rezultate ale turului al doilea al alegerilor prezidențiale au fost primite cu entuziasm, duminică seara, la sediul Partidului Național Liberal din Dej. Liberalii erau convinși de victoria în alegeri, singura necunoscută fiind diferența de procente între cei doi candidați.

Liderul PNL Dej, Aurelian Mureșan, alături de vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Marius Mînzat, consilieri locali și membri ai organizației, au așteptat aseară primele rezultate ale exit-poll-urilor la nivel național, sărbătorind victoria candidatului PNL, Klaus Iohannis.

Cu și mai mult interes au fost așteptate rezultatele de la secțiile de votare din Dej și din comunele din jur, rezultate care dau o imagine de ansamblu asupra intențiilor de vot ale locuitorilor din această zonă, în vederea pregătirii campaniei pentru alegerile locale și parlamentare de anul viitor.

Chiar dacă nu s-a sărbătorit în stradă, cu tort și șampanie victoria lui Klaus Iohannis, cum s-a întâmplat în urmă cu 5 ani, liberalii dejeni s-au bucurat de scorul mare obținut de candidatul lor în municipiul Dej și în comunele arondate.

Președintele PNL Dej, Aurelian Mureșan, a ținut să transmită și un mesaj alegătorilor:

”Dej, 10805 votanți pentru candidatul nostru, Klaus Iohannis, adică un procent de 69,38%

Vreau să mulțumesc tuturor celor care au votat pentru a-și exprima intenția de a orienta parcursul României spre Europa, spre civilizație, spre democrație.

La 30 de ani de la căderea comunismului putem afirma pentru prima dată că românii, în general, și dejenii, în mod particular, își doresc în număr foarte mare să scape de orice apartenență la vechiul regim.
Pentru prima dată, votul lor este PRO, nu împotrivă.
Dejenii au votat pro-Europa, pro-democrație, pentru stat de drept, pentru normalitate și echilibru.

Încă mai este drum lung și multă muncă pentru a convinge cetățenii Dejului de necesitatea unei schimbări reale și în orașul de pe malurile Someșului.

Localitățile liberale din țară, dar mai ales din Ardeal, au demonstrat că bunăstarea cetății depinde de bunăstarea fiecăruia din ei. Spre astfel de ținte trebuie să îndraznim și noi la Dej.

De aceea, vă invit să transmiteți mai departe, prietenilor, rudelor și cunoscuților, mesajul președintelui nostru pentru echilibru și normalitate. Sunteți eroii zilei!”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More