Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Aproape 80.000 de pachete cu ţigări, confiscate de poliţiştii de frontieră

0 36

tigaricontrabandaNew2

Ieri, la nivelul Sectorului PF Radauti s-a desfasurat o actiune specifica pe linia combaterii contrabandei cu tigari de provenienta ucraineana in zona de competenta.

Astfel, in jurul orei 16.30, politistii de frontiera au descoperit, la aproximativ 50 de metri de frontiera de stat, la marginea localitatii Vicovu de Sus, un microbuz si un autoturism de teren, inmatriculate in Marea Britanie, abandonate pe camp. La fata locului s-a deplasat o echipa operativa care a procedat la efectuarea unui control asupra celor doua masini, ocazie cu care in microbuz au fost descoperite 134 de baxuri cu tigari. Totodata, la cercetarea terenului au mai fost descoperite in apropiere inca 22 de baxuri cu tigari din acelasi lot. Cele doua autoturisme precum si intreaga cantitate de tigari au fost duse la sediul Punctului de lucru Vicov in vederea continuarii cercetarilor.

In urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 78.052 pachete cu tigari de provenienta ucraineana si Belarus in valoare de peste 780.000 lei.

De asemenea, au fost anuntate si autoritatile de frontiera ale statului vecin care ne-au comunicat ca pe directia respectiva au retinut doi cetateni ucraineni si au descoperit 30 de colete ce contineau tigari de provenienta ucraineana.

In prezent, se efectueaza cercetari in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si documentarii intregii activitati infracţionale, la final urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More