Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Aproape o mie de amenzi date în trei zile

0 176

Aproape 1000 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii rutieri şi zeci de permise de conducere au fost reţinute în cadrul unei acţiuni desfăşurată la nivel judeţean la sfârşitul săptămânii trecute.

Astfel, potrivit celor de la IPJ Sălaj, în perioada 15-17 mai, poliţiştii rutieri au desfăşurat o acţiune, la nivel judeţean, ce a avut ca scop conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi nerespectarea regimului legal de viteză.

Poliţiştii au aplicat 997 de sancţiuni, din care 501 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, patru pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, iar 492 de sancţiuni au constituit alte abateri de la normele rutiere.

Valoarea totală a sancţiunilor este 245 000 lei. De asemenea, în cadrul acţiunii au fost reţinute 57 de permise de conducere, din care 29 pentru depăşirea cu mai mult de 50 de Km/h a vitezei maxime admise şi au fost constatate două infracţiuni, una de conducere fără permis şi una de conducere cu permisul suspendat).

De altfel, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălat notează că astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More