Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Aproape trei tone de porumb fără documente, confiscate de poliţişti

0 63

porumb

Ieri, în jurul orelor 01.40, pe bulevardul Grănicerilor din Năsăud, patrula de poliţie a oprit în trafic o autoutilitară, în care au fost identificaţi doi arădeni, şoferul, de 46 de ani şi S.I. de 43 ani, care transportau porumb boabe.

Poliţiştii de la investigarea fraudelor au constatat că aceştia transportau cantitatea de 2800 kg porumb boabe, ambalat in 80 de saci, fără a deţine documente de provenienţă sau de însoţire a mărfii. În urma verificărilor, a rezultat că bărbatul de 43 de ani a cumpărat marfa, fără documente legale, de la o persoană din localitatea Dorobanţi, judeţul Arad, în scopul de a o vinde pe raza localităţii Rodna din jud. Bistriţa-Năsăud.

Întrucât cele două persoane nu au putut prezenta acte privind provenienţa cerealelor şi nici un alt document, poliţiştii au procedat la indisponibilizarea mijlocului de transport şi a cantităţii de porumb, în valoare de aprox. 30.000 lei. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More