Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Aproximativ 2.500 de elevi clujeni au vizitat ISU Cluj în perioada ”Școala Altfel” – FOTO

0 101

scoala alfel isu cluj

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” al judeţului Cluj a primit vizita a circa 2500 de elevi și preșcolari în cadrul programului “Să ştii mai multe, să fii mai bun”, desfășurat în perioada 06-10.04.2015
Devenit deja tradiție, ISU Cluj, se bucură în fiecare an de vizita a unui număr foarte mare de elevi și preșcolari, urmare a programului școlar, inițiat la nivel național și adresat tuturor insituțiilor de învățământ.

Unitatea noastră a răspuns tuturor solicitărilor venite din partea instituțiilor de învățământ din județul nostru și a sprijinit activitatea cadrelor didactice în vederea conștientizării și informării preventive pentru elevii și preșcolari, despre misiunile pompierilor și echipajelor SMURD, precum și despre riscurile reprezentate de producerea situațiilor de urgență.

Fiecare din micii vizitatori, care pentru o zi s-a considerat coleg al pompierilor clujeni, a avut ocazia să vadă mai îndeaproape autospecialele de stins incendii, ambulanțețe SMURD și alte echipamente folosite de pompieri la intervenții.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.913387145390720.1073741951.467241263338646&type=3&uploaded=8

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More