Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Aproximativ 200 de misiuni executate în luna martie de Jandarmii clujeni

0 48

perchezitii dna jandarmerie

În luna martie, efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au executat 107 misiuni de menţinere a ordinii publice în municipiul Cluj-Napoca şi în mediul rural din jud. Cluj, din care: 31 misiuni de patrulare executate independent în mun. Cluj-Napoca, 25 misiuni de patrulare prin patrule mixte pe raza municipiului Cluj-Napoca, 23 misiuni de patrulare prin patrule mixte în mediul rural, 22 misiuni de menţinere a ordinii şi siguranţei publice în zona instituţiilor de învăţământ preuniversitar repartizate unităţii noastre şi 6 acţiuni executate în pieţe, târguri.

Totodată, au fost executate 12 misiuni de asigurare a ordinii publice cu ocazia a 4 manifestări cultural – artistice, religioase, promoţionale şi a 8 manifestări sportive. De asemenea, efectivele unităţii au executat 8 acţiuni de intervenţie (intervenţie la solicitări, aplanarea unor conflicte, rezerve de intervenţie).

Pe linia cooperării cu alte instituţii, în perioada de referinţă au fost executate 33 de acţiuni, din care 9 acţiuni împreună cu Poliţia, 10 misiuni în sprijinul executorilor judecătoreşti şi 14 acţiuni în sprijinul altor instituţii (I.T.M. Cluj, C.T.P. Cluj).

De asemenea, în luna martie s-au executat un număr de 17 misiuni de punere în aplicare a mandatelor de aducere, în 7 localităţi.

Ca urmare a acestor misiuni, rezultatele obţinute de efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au constat în 39 infracţiuni constatate cu 59 făptuitori prinşi – în misiuni executate independent sau împreună cu poliţia, 426 sancţiuni contravenţionale aplicate în valoare totală de 58.700 lei, 77 persoane au fost conduse la poliţie, iar valoarea bunurilor ridicate în vederea confiscării fiind în valoare de 540 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More