Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Aproximativ 5.500 pachete țigări confiscate în urma a două percheziții

0 50

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au efectuat, în baza mandatelor emise de Judecătoria Vișeu de Sus, două percheziții domiciliare, în urma cărora au descoperit și confiscat 5.460 pachete țigări de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 50.000 lei, marfă pe care patru maramureșeni intenționau să o comercializeze pe piața neagră de desfacere din zonă.

Ieri, 10 aprilie a.c., începând cu ora 15.30, în baza mandatelor emise de către Judecătoria Vișeu de Sus, lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș — I.T.P.F. Sighetu Marmației au efectuat două percheziții la locații de pe raza comunei Bistra, jud. Maramureș.

Cele două percheziții s-au desfășurat la domiciliile a patru persoane cu vârste cuprinse între 19 și 53 de ani, domiciliate pe raza județului Maramureș, la locațiile respective fiind descoperite 5.460 pachete țigări, mărcile Jin Ling și Marble, de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de aproximativ 50.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Vamal al României.

În continuare se desfășoară activități specifice sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, în vederea documentării întregii activități infracționale, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More