Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Arcada Galați, adversara Unirii Dej în grupa 5-8 a Diviziei A1

0 45

Unirea Dej - Arcada Galati volei 2014 (1)

Înfrângerea de sâmbătă de la București, în fața Stelei, a făcut ca Unirea Dej să termine pe locul 8 sezonul regulat din Divizia A1 la volei masculin. Astfel că adversara dejenilor în grupa 5-8 va fi echipa de pe locul 5, Arcada Galați.

O victorie cu 3-0 sau 3-1 în fața ultimei clasate, Steaua, ar fi adus Unirea Dej pe locul 5 în clasamentul final al sezonului regulat, iar o victorie cu 3-2 o urca pe locul 6. Chiar și o înfrângere cu 3-2 în fața roș-albaștrilor ar fi urcat echipa dejeană pe locul 7 în clasament, însă Unirea a pierdut cu 3-1 partida de la București și a terminat sezonul regulat pe locul 8.

Astfel, în grupa 5-8, Unirea Dej va lupta în continuare cu echipa de pe locul 5, Arcada Galați, care a pierdut în ultima etapă cu 3-1 la Șimleu Silvaniei.

Unirea Dej a încheiat sezonul regulat cu 30 de puncte, având 8 victorii și 14 meciuri pierdute. De cealaltă parte, Arcada Galați are 32 de puncte, având 10 meciuri câștigate și 12 pierdute.

În ceea ce privește confruntările directe dintre cele două formații în acest sezon, Arcada Galați a câștigat în meciul tur, disputat în noiembrie la Dej, cu 3-2, pentru ca în returul din luna februarie de la Galați să se impună cu 3-1.

În play-off-ul pentru locurile 5-8, primul meci dintre Arcada Galați și Unirea Dej se va disputa la Galați în 21 martie, al doilea meci va fi la Dej în 28 martie, iar al treilea meci este programat în 1 aprilie la Galați (dacă va fi cazul).

Meciurile turneului 1-4

Tomis Constanța (locul 1) – Dinamo București (locul 4)
Volei Municipal Zalău (locul 2) – SCMU Craiova (locul 3)

Meciurile turneului 5-8

Arcada Galați (locul 5) – Unirea Dej (locul 8)
Știința Explorări Baia Mare (locul 6) – CSM București (locul 7)

Meciurile turneului 9-12

Phoenix Șimleu Silvaniei (locul 9) – Steaua București (locul 12)
Banatul Caransebeș (locul 10) – VCM LPS Piatra Neamț (locul 11)

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More