Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Are 39 de neveste iar familia lui a ajuns la 181 de membri

0 56

barbat 39 neveste india

Un bărbat din India este capul celei mai mari familii din lume. Are 39 de neveste și 94 de copii, iar familia lui numără 181 de membri.

Ziona Chan, pe numele său, indianul se consideră norocos și binecuvântat că Dumnezeu i-a dat o familie atât de numeroasă. Cele 39 de neveste i-au adus pe lume 94 de copii, care la rândul lor au mai adus în familie încă 33 de nepoți.

În total, cu toate neamurile, familia bărbatului a ajuns la 181 de membri. Impresionant este și faptul că toți locuiesc în aceeași casă, situată pe un deal din satul Baktwang din nord-estul Indiei. Mai degrabă un palat, dacă ne gândim că locuința dispune de patru etaje și 100 de dormitoare.

familie record india

O familie atât de numeroasă nu poate funcționa fără organizare. Astfel, toată lumea participă la treburile casnice prin rotație, iar nevestele și fetele se ocupă în principal cu gătitul, spălatul și curățenia, în timp ce bărbații au în grijă agricultura și celelalte treburi bărbătești ale gospodăriei. O adevărată provocare este gătitul, dacă ne gândim că trebuie pusă masa pentru atâția membri. La o singură masă e nevoie de 30 de pui, 55 de kilograme de cartofi și 100 de kilograme de orez.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More