Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Arest preventiv și arest la domiciliu pentru infracțiuni la regimul armelor

0 81

Un bistrițean a fost arestat preventiv, iar alți doi au fost puși sub arest la domiciliu. Cei trei sunt cercetați pentru infracțiuni la regimul armelor, munițiilor și vânătorii.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, la data de 15 august, prin Încheierea Penală pronunţată de Judecătoria Bistrița, s-a dispus luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile, față de un bistrițeanu în vârstă de 40 de ani, respectiv un bărbat, de 33 de ani, din Josenii Bârgăului.

Totodată, față de un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Rusu Bârgăului, a fost dispusă arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, în vederea stabilirii întregii activități infracționale și pentru tragerea la răspundere penală a tuturor participanților.

Vă reamintim faptul că, cinci persoane, bănuite de comiterea unor infracțiuni la regimurile armelor, munițiilor și vânătorii, au fost reținute de polițiștii bistrițeni pentru 24 de ore, în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, reușindu-se, astfel, probarea activității infracționale și destructurarea unei grupări infracționale, constituite la începutul lunii iulie, în scopul comiterii unor infracțiuni la regimurile armelor, munițiilor și vânătorii, au notat cei de la IPJ Bistrița-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More