Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Arestat 30 de zile după ce a tâlhărit două persoane pe o stradă din Cluj

1 387

Polițiștii au arestat pentru 30 de zile un bărbat de 30 de ani. Este cercetat pentru furt și tâlhărie.

Un bărbat de 30 de ani, din Teiuş, judeţul Alba, a fost prezentat în faţa judecătorului pentru drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, în vederea luării unei măsuri preventive, ca urmare a comiterii unui furt şi a unei tâlhării.

La data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 15.50, bărbatul ar fi sustras părții vătămate un telefon mobil, în timp ce aceasta se afla pe strada Alexandru Vlahuţă, din Cluj-Napoca.

De asemenea, la data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 20.30, bărbatul ar fi sustras două telefoane mobile unor persoane care se aflau pe strada Fabricii de Zahăr, din Cluj-Napoca. Persoanele vătămate ar fi încercat să-și recupereze telefoanele mobile, însă bărbatul le-ar fi amenințat cu acte de violență.

În urma probatoriului administrat, judecătorul pentru drepturi şi libertăţi a emis pe numele bărbatului mandat de arestare pentreu o perioadă de 30 de zile.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. paul spune

    1 an puscarie pentru alcool, 1 an puscarie pentru lipsa permis.TOTAL 2 ANI si dupa ce iese sa nu aiba voie sa dea examen pentru permis 3 ani. In caz ca facea accident fara victime pedeapsa sa se dubleze.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More