Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Arestat pentru furt, dar și pentru conducerea unui autovehicul fără a deține permis

0 348

Un tânăr de 24 de ani a fost arestat preventiv după ce a sustras material lemnos dintr-o rampă de exploatare. De asemenea acesta a fost surprins și la volanul unei mașini fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

La începutul lunii ianuarie a.c., un tânăr, de 24 de ani, din comuna Mihai Viteazu, în urma unei înțelegeri prealabile cu alte persoane, a sustras lemn pentru foc din rampa de exploatare a materialului lemnos, dintr-un canton ce aparține Ocolului Silvic Turda.

Materialul lemnos ar fi fost transportat cu o autoutilitară condusă atât de de tânărul de 24 de ani, cât și de o altă persoană, niciunul dintre aceștia neavând permis de conducere. În urma probatoriului administrat, tânărul, aflat sub control judiciar pentru comiterea altei infracțiuni rutiere, a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști față de toate persoanele implicate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More