Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Străini cu firme la Cluj, cercetaţi pentru evaziune fiscală

0 43

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor – Biroul 2 au dispus începerea urmăririi penale împotriva lui Maurizio M. de 57 ani, măsură confirmată de procurorul de supraveghere, pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Fapta constă în aceea că suspectul, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale cu sediul in Cluj-Napoca, în perioada 2010-2011, a omis să înregistreze în contabilitatea firmei toate operaţiunile comerciale derulate, având ca scop sustragerea de la plata T.V.A-ului şi impozitului pe profit. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este în valoare de 99.495 lei.

Totodată, a fost începută urmărirea penală împotriva lui Francesco R. de 42 ani. Acesta, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, tot cu sediul în Cluj-Napoca, în perioada 2010-2012, a reţinut sume de bani reprezentând impozite sau contribuţii cu reţinere la sursă. Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este de 51.592 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More