Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Arestul IPJ Maramureș va fi modernizat. Lucrările vor dura 3 ani

0 86

Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, chestor de poliţie, dr. Viorica Marincaş, a semnat azi contractul privind execuţia obiectivului de investiţii: ,,Consolidare, modernizare şi extindere arest la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş”.

În conformitate cu Proiectul Managerial asumat de conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş pentru îmbunătăţirea condiţiilor de detenţie în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Maramureş şi în urma aprobării de către Ministerul Afacerilor Interne a Obiectivului de Investiţii consolidare – modernizare arest I.P.J. Maramureş, la data de 25 iulie a.c. s-au demarat procedurile de achiziţie.

Astfel, în urma publicării în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice a anunţului de participare, s-au înscris 11 participanţi, din mai multe judeţe ale ţării. În urma analizei ofertelor a fost desemnată câştigătoare Societatea Comercială Proiect Invest SRL, cu sediul în judeţul Satu Mare.

Lucrările propriu-zise vor începe la data de 26 septembrie a.c. şi se vor derula pe o perioadă de 36 de luni.

Vor fi avute în vedere îmbunătăţirea condiţiilor de cazare, a dotărilor în funcţie de gradul de uzură, optimizarea sistemelor fizice de siguranţă (uşi, gratii, plase de protecţie, încuietori, zăvoare, etc.), modernizarea sistemelor de supraveghere video şi a mijloacelor de semnalizare, alarmare şi comunicaţii, factori determinanţi în respectarea demnităţii umane şi a drepturilor persoanelor private de libertate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More