Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Arme letale, printre care și o arbaletă, confiscate

0 362

Mai multe tipuri de armă, peste 1500 de bucăți de muniție, dar și o arbaletă, au fost descoperite în urma unor percheziții.

Miercuri, 14 februarie a.c., au fost efectuate cinci percheziții în comunele Mirșid și Valcău de Jos la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, braconaj, uz de armă fără drept, dar și contrabandă.

 

Trei persoane cu vârste cuprinse între 22 și 44 de ani sunt cercetate de polițiști în aceste cauze penale. Au fost ridicate în vederea confiscării două arme neletale de tir sportiv introduse ilegal în țară și deținute ilegal, o armă letală confecționată artizanal, 1617 bucăți de muniție, 44 de bucăți articole pirotehnice, o arbaletă, trei săgeți și 100 de grame de praf de pușcă.

Se pare că persoanele bănuite de comiterea faptelor au procurat armele dintr-o țară europeană și au fost introduse în țară ilegal, în perioada noiembrie-decembrie 2017. Polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările pentru contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept, operațiuni cu articole pirotehnice  efectuate fără drept și braconaj cinegetic.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More