Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A ars de vie în propriul apartament. Pompierii n-au putut s-o salveze

0 38

incendiu apartament balcon

Un aparat electric defect lăsat în priză a stat la baza izbucnirii unui incendiu cu consecințe tragice. S-a întâmplat la un apartament din Câmpia Turzii, o femeie fiind găsită decedată în casă.

Incendiul a fost sesizat în această dimineață, în jurul orei 7, la un apartament aflat la parterul unui bloc de pe strada Laminoriștilor din Câmpia Turzii. Pompierii au intervenit în scurt timp, la fața locului deplasându-se o autospecială de stingere a incendiilor de la Turda și una de la Câmpia Turzii.

Potrivit Turda News, incendiul a izbucnit în zona dormitorului, iar specialiștii spun că la baza izbucnirii incendiului a stat un scurtcircuit la un aparat electric defect ce era conectat la priză.

Victima, o femeie în vârstă de 90 de ani, a fost găsită fără suflare în casă. Bătrânica nu a mai avut forță să fugă din calea flăcărilor.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, urmând să stabilească toate împrejurările care au dus la această tragedie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More