Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Articole de îmbrăcăminte contrafăcute. S-a întocmit dosar penal

0 179

Vineri, 22 ianuarie, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la infracțiunea de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

În urma unui control economico-financiar din 21 ianuarie, la punctul de lucru din municipiul Bistrița al unei societăți comerciale, polițiștii au depistat ca fiind expuse spre vânzare un număr de 47 articole de îmbrăcăminte ce poartă reprezentări ce indică mărci notorii sau similare cu mărcile larg cunoscute în România, notează cei de la IPJ Bistrița-Năsăud.

Cele 47 articole de îmbrăcăminte au fost ridicate în vederea confiscării și continuării cercetărilor. S-a întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More