Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Articole vestimentare și jucării contrafăcute. Mai multe bunuri au fost confiscate

0 88

Azi, 10 decembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii, descoperirii şi combaterii faptelor ilicite care se comit în domeniul comercializării de bunuri contrafăcute.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti au fost întocmite trei dosare penale, privind apărarea drepturilor asupra mărcilor şi indicaţiilor geografice, notează cei de la IPJ Maramureș.

Totodată au fost indisponibilizate 140 de articole vestimentare şi jucării contrafăcute, în valoare de 7.000 de lei. De asemenea au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 11.500 de lei şi a fost confiscată suma de 680 de lei.

În continuare, sub coordonarea procurorului de caz se efectuează acte de urmărire penală în vederea administrării probatoriului şi tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate, precizează reprezentanții IPJ Maramureș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More