Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Artiști de muzică populară din zona Dejului cântă pentru paramedicul dejean Florin Benea

0 957

concert-caritabil-la-Dej-muzica-populara-Florin-Benea

Seria de evenimente caritabile dedicate campaniei de ajutorare a paramedicului dejean Florin Benea continuă. Dacă vineri elevii școlilor din zona Dejului vând mărțișoare pentru a strânge fonduri, sâmbătă artiștii de muzică populară din zonă își dau mâna în cadrul unui concert cu scop umanitar.

Centrul Cultural ”ARTA” din Dej găzduiește sâmbătă, 28 februarie, de la ora 17, un concert caritabil sub tematica ”Cine salvează o viață salvează o lume întreagă”, din cadrul campaniei dedicată dejeanului Florin Benea.

Pe scenă vor urca Anghelina Timiș-Lungu, Ioana Breda Morar, Petra și Marin Grad, Adela și Zenu Zanc, Domnica Dologa, Ciprian Picovici, Vlăduț Lazăr, Diana Roman, Ioan Dordoi, Sofia Boca, acompaniați de orchestra condusă de Nelu Boca, dar și dansatorii grupului ”Valea Someșului”. O parte dintre aceștia au participat și la un concert similar organizat săptămâna trecută la Gherla.

Intrarea la spectacol se face pe bază de donație, toate fondurile adunate în urma acestui eveniment urmând a fi donate lui Florin Benea.

Citiți și:

”Un meci cât o viață” la Dej, în sprijinul paramedicului SMURD Florin Benea – FOTO/VIDEO

”Târgul mărțișorului” Dej ajunge la a treia ediție. Elevii vând mărțișoare în scop caritabil pentru paramedicul Florin Benea

Seminar ”Diversificarea alimentației” cu scop umanitar pentru paramedicul SMURD Florin Benea

”Cine salvează o viață, salvează o lume întreagă”, concert caritabil pentru paramedicul SMURD Florin Benea – FOTO/VIDEO

Fă o faptă bună! Salvează viața unui salvator!

Cei care doresc să doneze o sumă de bani pentru tratamentul paramedicului Florin Benea, o pot face în următoarele conturi bancare, deschise la Banca Transilvania, titular Benea Ramona:
Euro: RO36BTRLEURCRT0152660201
Ron: RO86BTRLRONCRT0152660201
USD: RO40BTRLUSDCRT0152660201

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More