Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Artistul dejean Eduard Szilagyi și-a expus desenele – FOTO/VIDEO

1 101

Vernisaj Eduard Szilagyi (1)

Sub titlul ”Intimocrație”, tânărul artist dejean și-a expus joi la Cercul Militar din Dej desenele și colajele, în fața unui public numeros.

Expoziția, prezentată de Ana Katona, s-a bucurat de prezența unui mare număr de oameni, printre cei prezenți la evenimentul lui Eduard Szilagyi aflându-se și primarul Costan Morar și viceprimarul Aurelian Mureșan.

Colei de-ai tânărului artist, apropiați sau membri ai familiei, cu toții au urmărit cu atenție expoziția artistului dejean, care spune că și-a descoperit pasiunea pentru arta conceptuală în timpul facultății.

Acesta speră ca ”publicul să înțeleagă ce se întâmplă aici. De aceea am ținut expoziția la Dej și nu la Cluj, pentru ca publicul să vadă și altceva, nu doar flori în ulei.

Tânărul artist mărturisește că se inspiră din societate, lucrările lui fiind concentrate pe om în general și pe social, iar pentru cei care nu-i înțeleg lucrările, Eduard Szilagyi a introdus la fiecare lucrare în parte câte un titlu descriptiv, cum chiar el mărturisește în interviul acordat pentru Someșeanul.ro.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More